Menu
Your Cart

Journal Blog

14 Apr Šta je efikasnije: pranje posuđa ručno ili u mašini za pranje sudova?
0 8
Pranje sudova ručno ili pomoću mašine za pranje sudova? Odgovori su različiti. Neko ko koristi deset ili više kompleta sudova svaki dan ne može da zamisli život bez pouzdane mašine za pranje sudova, dok neko ko koristi samo nekoliko tanjira dnevno s..
14 Apr 7 jednostavnih saveta za zamrzavanje hrane
0 227
Danas, kada su nam životi raštrkani između posla, brige o deci, održavanju domaćinstva čistim, hobijima itd., jedino što nam stvarno treba jeste više vremena. Smatramo da zamrzavanje hrane ne samo da štedi dragoceno vreme, već štedi i kućni buđet. Š..
14 Apr Bosch staklokeramičke ploče za kuvanje
0 505
Unapred programiran kulinarski uspeh. Nove Bosch staklokeramičke ploče za kuvanje.Na jednostavan način do savršenih rezultata: naše staklokeramičke ploče za kuvanje dizajnirane su tako da učine kuvanje i prženje što jednostavnijim. Uživajte u intelig..
14 Apr Gorenje konvektori / Panelni radijatori ~ OptiHeat
admin 0 10
Gorenje OptiHeat grejni paneli, koji rade na principu norveških radijatora, omogućavaju brzo grejanje gde god da je potrebno. Vazduh iz prostorije ulazi u panel preko otvora na dnu. Električni grejač zagreva vazduh pomoću aluminijuskog izmenjivača. ..
Prikazivanje 1 do 4 od 4 (1 stranica)